Sayfalar

11 Ağustos 2011 Perşembe

The Fourth Kind - Dördüncü Tür

Filmin başında meşhur aktristimiz Milla Jovovich, filmin gerçek video kayıtlarının birleşiminden oluşan ve Alaska' da yaşanmış bir hikayeyi  anlattığını vurguluyor. 

Aksiyon yüklü filmlerinden alışık olduğum M.J. bu filme pek yakışmamış gibi geldi başlangıçta. Film boyunca, 2000 li yıllarda çekilmiş onlarca video kaydını izliyorsunuz ve bu video kayıtları arasında anlamlı bir ilişki kurmaya çalışıyorsunuz. Yaklaşık yarım saat boyunca gizemli bir baykuştan söz edilmekte. Başlarda sıkıcı olan film ilerleyen dakikalarda konuyu da anlamaya başladığınız anda eğlenceli bir hal alıyor. Film aslında sahnelerin gösterimi açısından Paranormal Activity' i andırıyor.

Ben filmi hiçbir araştırma yapmadan izledim. Size de tavsiyem bu yönde eğer araştırarak film hakkında bilgi sahibi olmuş bir şekilde filmi izlerseniz film size çok sıkıcı gelebilir. 

Uzaylıların dünyadaki insanlarla temaslarını ele alan bir film benim için fazlasıyla çekici bir konu olmakla beraber böyle bir durumun var olduğuna fazlasıyla inanmaktayım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder