Sayfalar

19 Temmuz 2011 Salı

Chrome' dan Web Mağazası

Chrome Web Mağazası, pdalardaki gibi market mantığıyla kurgulanmış ve yüzlerce farklı uygulamayı chrome üzerine kurmanızı ve kullanmanızı sağlayan, kullanıcıların yorumlarını, uygulama hakkındaki reytinglerini belirtebilecekleri yine google tarafından geliştirilmiş güzel bir sistem.

Chrome tüm bu uygulamaları kendisi yazmadı tabi ki sadece bu uygulamaları listeleyen bir platform oluşturdu. Mantık google market, apple store gibi işliyor. Uygulamalar kullanıcılar tarafından oylanabliiyor, indirilebiliyor, yorumlanabiliyor.

Şu sıralar PDA larda fazlasıyla populer olmuş ve hatta birçok oyunsever tarafından çoktan bitirilmiş olan Angry Birds ve benzeri gibi onlarca oyunu bu sistem üzerinde oynayabilirsiniz. Bu sistem sayesinde belki de dünya üzerinde var olan ve henüz haberdar olmadığınız yüzlerce uygulama ile de tanışma fırsatı bulacaksınız.

Sistemi kullanabilmek için google chrome tarayıcısının bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor. Henüz kurmamış olanlar için bağlantı verelim:
Kurmuş olduğunuz uygulamalar chrome' da her yeni sekme açtığınızda karşınıza geliyor. Uygulamalara ulaşmak için büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu mağazayı denemek istemeseniz bile muhakkak chrome tarayıcısını deneyin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder