Sayfalar

12 Temmuz 2011 Salı

SwordFish - Kod Adı Kılıçbalığı

Geç oldu güç oldu ama sonunda oldu evet izledim. John Travolta, Hugh Jackman ve Hally Berry bir filmde nasıl bir araya gelir? O film nasıl bir film olur? Süper bir film olur. Bir bilgisayar gezgini olarak bu filmi bu kadar süredir neden izlememişim diye sorup duruyorum kendime.

Abimiz John Travolta gayet karizmatik etrafında onlarca insanı yöneten para babası bir adam olmakla beraber film boyunca sizi hayranlık içinde bırakacak bir karakterdir. Halle Berry ise kendisinin sağ kolu gibi gözükmekte ve önemli işlerini çözmektedir.

Adamımız Hugh Jackman ise hackerliğin kitabını yazmış, kırmadık şifre bırakmamış, sefa sürmüş, keyif çatmış olmasına rağmen sonunda kodesi boylamıştır. Senelerce içeride yattıktan sonra ailesinin parçalanmasına engel olamamış. Ve tövbe etmiş, Cüneyt Arkın'ın meşhur filmlerindeki gibi inzivaya çekilmiştir. İşte tam o sırada Travolta' nın bir hackere ihtiyacı olur film orada hareketlenmeye başlar.

Artık gerisini anlatmayalım. İzlemek isteyenler olabilir. İzlesinler ve sonunu görsünler değil mi? Bundan fazlası spoiler olur. Ancak ilgili oyuncuların hayranı olup ta bul filmi izlememek olmaz.

Film 2001 filmi, 10 yıllık filmi birkaç kez izleme fırsatı bulmuş fakat izleyememiştim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder