Sayfalar

15 Temmuz 2011 Cuma

Gelmiş geçmiş en iyi Joker' i hatırlamak!

10 Things I Hate About You adlı filmi oyuncular hakkında hiçbir fikrim olmamakla beraber sadece gençlik, romantik komedi filmi olması ve imdb' den aldığı hatırı sayılır puan neticesinde eğlenceli olabileceği düşüncesiyle izlemeye başladım. 


Başlarda sıkıcı olan film ilerleyen sahnelerde hareketlenmeye başladı. Klasik romantik komedi senaryolarından olan ve sonunu kolaylıkla kestirebileceğiniz filmin meğer baş rolünde genç yaşta hayata gözlerini yuman Heath Ledger varmış. Neyse ben filmin sonunu getirdim. Bu kadar doğal oynamış ve filmi bence kurtarmış olan oyuncu beni etkilemeyi fazlasıyla başardı.

Filmin sonunda cast' ı gördüğümde kendi kendime "aaa bu adam Joker değil miydi?".... Evet evet ta kendisi. Dark Knight' ı izleyenler bilir. Film sonunda oyunculuğu ile tüm otoriteler tarafından gelmiş geçmiş en iyi Joker kabul edillen Heath Ledger filmin en çok konuşulan ismi olmuştu. Yaptığı ağız hareketlerinden tutun da ses ve mimikleriyle hafızalardan silinmeyecek sahneler bırakmıştı. Genç yaşta ölümü ve kendi yaptığı filmi bile izleyememiş olması gerçekten çok üzücü. Huzur içinde uyu Heath Ledger....

Filmin öyle bir sahnesi var ki aşkını herkesin içinde ilan etme şekli ve rahatlığıyla herkes tarafından beğenileceğine eminim. Bütün okul spor sahasında çalışma yaparken kahramanımız elinde ses sistemine takılı bir mikrofon ile gelir ve şarkısını söyler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder