Sayfalar

25 Ekim 2011 Salı

Faces In The Crowd | Katilin Yüzü | 2011

Beynimizin içerisinde yüz tanıma merkezi olduğunu ve burada meydana gelebilecek herhangi bir hasar sonrasında annenizin, babanızın, eşinizin, kardeşinizin ve hatta kendinizin yüzünüzü tanıyamayacağınızı biliyor muydunuz? İşte film de tam bu konu üzerine çekilmiş.

Kahramanımız, bir kulüp çıkışı eve giderken tüyler ürperten bir cinayet olayına şahit olur. Katil tarafından fark edilir ve katilin saldırısına maruz kalır. Olay bir köprünün üzerinde gerçekleşmektedir ve kahramanımız katil tarafından köprüden aşağı atılır. Neyse ki tam o sırada erkek arkadaşı ile telefon bağlantısı devam etmekte ve erkek arkadaşı tarafından başına bir şey geldiği düşüncesiyle polise bilgi verilir. Ve kahramanımız aldığı darbelere rağmen sağ salim kurtarılır. 

Hastanede gözlerini açtığı ilk anda yanında bulunan erkek arkadaşını, ve iki kız arkadaşını tanıyamamaktadır. İlerleyen günlerde kimseyi tanıyamadığını ve etrafındaki yüzlerin sürekli değiştiğini fark etmiştir.

Güzel ve sürükleyici bir filmdi. Millah Jovovich' i bu filmde biraz yaşlanmış olduğunu fark ettim. Zaman neler alıp götürüyor, gün ve gün yaşlandığımızı algılamamamız mümkün değil.

Keyifle izlenebilecek türden düşündürücü bir gerilim filmi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder