Sayfalar

9 Ekim 2011 Pazar

Mr Popper's Penguins | Babamın Penguenleri | 2011

Ailesinden ayrı yaşayan, arada sırada çocuklarını (2 tane), ve eski eşini görmeye giden, işkolik, zengin, kapitalist, başarılı bir elemanın (Jim Carrey) babasından gelen hediyelerle birdenbire değişen hayatını ve kişiliğini konu alan film çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz çoğu zaman vasatın üzerine çıkamayan ancak gönül rahatlığı ile izlenebilecek türden bir aile komedisi. 
Popper (Jim Carrey), asistanı ile beraber bir çok başarılı işe imza atan bir elemandır. Son olarak patronu ondan gökdelenlerin arasında kalmayı başarabilmiş ve ısrarla ayakta kalmaya çalışan, yaşlı, sevimsiz bir sahibi olan lokantayı satın almasını ister. Lokanta sahibi Popper' a satmaya razı değildir ve olmayacaktır da ancak Popper, kendinden emin ve farklı stratejilerle mülkü satın almaya çalışacak bu işin peşini bırakmayacaktır.
Babasından gelen penguenler büyük dairesinde inanılmaz değişikliklere yol açacaktır.

Antertika iklimini kendi dairesinde oluşturmak zorunda kalan Popper işleri boş vermiş tüm vaktini penguenlerine adamıştır. Bu sırada işlerini takip etmekte zorlanmaya başlamış. Ancak ailesi ile daha fazla ve kaliteli vakit geçirmeye başlamıştır. 
Penguenler son derece zeki olmakla beraber sahiplerine fazlasıyla bağlıdırlar. Ayrıca Carli Caplin izlemekten de büyük zevk almaktadırlar.
Penguenleri yaptıkları hareketleri izlemek son derece eğlenceli olabilir.

Filmi değerlendirmem gerekirse: 3/5

www.popperspenguins.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder